Peuterinloop Kinderboerderij

Elke vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur kun je met jouw koter naar de peuterinloop bij de Stadsboerderij Weizigt. Tijdens dit uurtje kun je andere ouders ontmoeten, vragen stellen aan de discipline die op dat moment aanwezig is en ervaringen uitwisselen. Jouw koter kan ondertussen lekker spelen. Er ligt altijd een parcourtje klaar waar ze op kunnen klauteren en soms wordt er ook nog een andere activiteit aangeboden tijdens dit uurtje. Daarnaast staat er koffie en thee voor jou als ouder klaar!

Leeftijd: 0-4 jaar

Locatie: Stadsboerderij Weizigt, Van Baerleplantsoen 30, te Dordrecht. 

De peuterinloop vindt buiten plaats aan de achterkant van de stallen. 

Peuterinloop Stadsboerderij Weizigt Dordrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *