Voorleesuurtjes in de bibliotheek!

Hebben jullie thuis elke dag een momentje om een boek voor te lezen? Kinderen die voorgelezen worden, zijn later beter in taal. Om gevarieerde boekjes aan te bieden en om in te spelen op de leeftijd / interesse van je koter, is het leuk om jouw koter lid te maken van de bibliotheek. Je kunt per keer maar liefst 15 boeken lenen! Tegenwoordig zie je dat ouders thuis leuke thema tafels maken voor hun koter. In de bibliotheek kun je ook zeker terecht voor leuke themaboeken voor op jullie tafel thuis. Wat dacht je van het thema ‘Lente’, ‘Insecten’ of ‘Verkeer’?

Wist je dat alle kinderen van 0 tot 18 jaar gratis lid kunnen worden van de bibliotheek?

Voorleeshelden Mini

In de bibliotheek kun je niet alleen terecht voor het lenen van boekjes. Ze bieden hier ook leuke activiteiten aan voor kids, waaronder Voorleeshelden Mini. Iedere keer wordt er weer een ander verhaal tot leven gewekt door een van de voorleeshelden. 

Waar en wanneer wordt er voorgelezen in de bibliotheek?

Elke donderdag van 10.30-11.00 uur kun je met jouw koter van 2 t/m 4 jaar langskomen om voorgelezen te worden. Dit wordt gedaan in de Stadsbibliotheek in Dordrecht. Je kunt gratis aan de activiteit deelnemen. 

Locaties van Blbiotheek aan Zet

Dordrecht Centrum | Groenmarkt 153

Dordrecht Crabbehof | De Savornin Lohmanweg 110

Dordrecht Sterrenburg | De Jagerweg 1A

Dordrecht Dubbeldam | Vijverlaan 1004

Dordrecht Stadspolders | Dudok-erf 58

Spelen in de bibliotheek Dordrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *