Over ons

Waar verschoon je in Dordrecht makkelijk je baby? En waar kan je kind in een speelhoekje spelen?

Koffie drinken terwijl je koter lekker speelt. Een fijne combi als je het ons vraagt. Maar een babyccino bestellen in Dordrecht. Waar kan dat eigenlijk?

Ontstaan van dit idee

Wij, Denise en Anne, kennen elkaar al heel lang. Sinds de brugklas. We vinden veel dezelfde dingen leuk. Het is niet voor niets dat we allebei in deze mooie stad wonen. Allebei verhuisd naar Dordrecht voor de liefde. Bij ons allebei is er nu zelfs een schapenkopje bij.

Op een zondagmiddag zaten we samen op een bankje aan de haven in Dordrecht. Fien was erbij, onze mannen ook. Lekker een koffietje gehaald en honderduit praten. 

En ineens kwamen we erachter dat we ook op zakelijk gebied hetzelfde willen. Dezelfde ambities hebben. Allebei zijn we trots op onze stad.

Hoe mooi zou het zijn als we ons steentje konden bijdragen aan Dordrecht? En alles wat we leuk vinden konden combineren? Kinderen, koffietentjes bezoeken, interieur. Zo ontstond Koters en Koffie. Een platform waar ouders kindvriendelijke hotspots in Dordrecht kunnen vinden.

Wil je ook een plekje op onze website? Of heb je iets leuks ondernomen in Dordrecht met je koter? Neem gerust contact op!