Laagdrempelig sporten na bevalling

Als je moeder bent geworden, kan het een grote uitdaging zijn om weer in je sportritme te komen. Of misschien vind je de drempel te groot om na je bevalling weer te gaan sporten. Wellicht is het dan fijn om met andere moeders gezamenlijk op een veilige en laagdrempelige manier het sporten weer op te pakken. Charda, van Believe In, biedt tegenwoordig een 4 weeks-outdoor introductie programma aan: begeleiding in een kleine groep vrouwen met dezelfde doelen, om je conditie en kracht op jouw eigen tempo te verbeteren. 

Nul tot fit - introductie programma

Het programma ‘Nul tot Fit’ helpt jou met een veilige start om weer te gaan sporten. Hoe ziet dit programma eruit?

  • 1 keer per week sporten
  • 1,5 uur outdoor-workout
  • Leer de juiste technieken van squats, deadlifts, lunges etc. 
  • Kleinschalige groep (max 6 vrouwen)
  • Extra: toegang tot de cursus gedragsverandering

Een geschikte sporttijd vinden, kan een enorme uitdaging zijn in het moederschap. Kijk eens of het programma in de maand oktober (nog 1 plekje vrij!) op een geschikte dag voor je is. Zo niet, geef dat jouw geschikte sporttijd aan! Je komt dan op een wachtlijst te staan en hoor je vanzelf wanneer er een groep start op deze tijd en dag. 

Voor meer informatie verwijzen we je naar de website van Believe in.

Sporten na zwangerschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *