Spelen en eten in het kattencafé

Is jouw kind een echte dierenliefhebber? Dan is een bezoekje aan het kattencafé in Dordrecht echt een bijzondere belevenis voor jouw koter! Terwijl hij een appelsap drinkt en een tosti eet, wordt hij omringd door katten. Hoe leuk is dit!?

Eigenaresse Monique heeft het voor de katten heel huiselijk ingericht. Als je een bezoekje brengt, dan maakt ze het voor de kindjes ook erg gezellig. Op een rustig moment komt ze in het midden van het café op de grond zitten om de katten snoepjes te geven. De katten komen uit allerlei holletjes gerend. Op deze manier zie je ze allemaal en maakt jouw kind kennis met alle katjes.

Voor welke leeftijd is het geschikt?

Uit onze ervaring is het verstandig om niet met je hele kleine koter, die nog niet instrueerbaar is, naar het kattencafé te gaan. Sommige katten zijn erg nieuwsgierig en komen op je tafel of stoel zitten. Een kat kan het laten weten als jouw kleine koter niet echt zacht aait. Daarnaast vinden niet alle katten het leuk als je achter ze aan gaat rennen of optilt. Beoordeel zelf van te voren of jouw koter lief met de katjes kan omgaan en goed instrueerbaar is. En anders kan je het altijd uitproberen met een kort bezoekje.

Wat kan je hier voor lekkers eten en drinken?

Je kunt langskomen voor een lekker bakkie koffie en voor jouw koter een kindercappuccino met daarbij een heerlijk stukje huisgemaakte brownie of vegan bananencake. Je kunt hier ook lekker lunchen met een tosti, panini of belegd broodje. Als je langer tussen de katjes wilt blijven genieten, dan kun je ook kiezen om samen met je kind te komen high-teaen!

Ga jij ook een keer langs?

Kattencafé Stripe | Vriesestraat 110 | 3311 NS Dordrecht | 06-58958989

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00 uur. 

Eten en drinken in kattencafé Dordrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *