Beer en Pom

Beer en Pom is een winkel waar je voor originele kado’s en leuke interieurspullen terecht kunt. Kirsten, de eigenaresse van Beer en Pom, haalt haar inspiratie uit de landen Frankrijk en Engeland. Vanuit daar haalt ze bijzondere items naar Dordrecht voor haar winkel.

De winkel Beer en Pom is vernoemd naar de twee katjes van Kirsten. De producten die zij in de winkel verkoopt, zijn ook een knipoog naar dit thema.

Bij Beer en Pom vindt je de meeste originele kadootjes. Omdat Kirsten zo van katten houdt, zie je hier ook veel producten van terug.

Openingstijden:

Wo – za: 10 – 17 uur

Locatie:

Voorstraat 369 | Dordrecht

www.beerenpom.nl

Beer en Pom

Heb jij de nieuwe kadowinkel op de Voorstraat al gespot? Sinds mei 2022 heeft Kirsten, eigenaresse, haar kadowinkel Beer en Pom geopend. De winkel is vernoemd naar haar twee katten. In haar winkel kun je dan ook terug zien dat ze van katten houdt. Ze heeft allerlei originele katten items in de verkoop. Natuurlijk heeft ze ook voor de niet-kattenliefhebbers leuke items! Voor de kids hebben we leuke broodtrommels, schriftjes en knuffels (inclusief een spaarpot) gezien. Neem je koter een keer mee en bewonder de nieuwe winkel van Kirsten!

Locatie: Voorstraat 369 | Dordrecht

Website: www.beerenpom.nl